BadaIM: nový Skype klient pre telefón Samsung Wave

| |


Všetci vieme o Skype najlepšie VoIP aplikácie na trhu čoskoro bude k dispozícii na Samsung app store.But to nie je oficiálny app zo Skype, ale budete môcť použiť pre VoIP aj video služieb.




Na Samsung Bada Pionners klubu  autor menom Valerij spoločnú správu o novom Skype klienta pre telefón Samsung Wave. Tento klient bude fungovať na každom telefóne Samsung Bada, ktorý sa bude nazývať BadaIM! 
Súčasná verzia pracuje iba s Bada 2.0 a podporuje rozlíšenie 800 × 480, spolu s dostupnosťou video chat. Táto aplikácia nebude voľne k stiahnutiu, že ich budete musieť zaplatiť náklady na pracovnú silu, ktoré boli vynaložené na to, aby sa rozvinulo ako prezradil autor. Jej pod certifikačný proces a môže byť certifikovaný čoskoro Samsung Apps k stiahnutiu.Ďalší vývoj tohto klienta bude závisieť na popularite.

Takže sa to bude najlepšie aplikácie na Samsung obchode App pre Bada s veľkým množstvom užívateľov Samsung Wave Skype? : D

Tu je snímka, ktorý ukazuje na prihlasovaciu stránku túto aplikáciu a tiež na stránku o tom, ľudí sú k dispozícii pre chate.



Zdroj: badahub.com

autor: Juraj



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...